Akinek a szenvedéseit olvasod (de minek is?):

Saját fotó

"Kimi wa CINDERELLA (THE PART OF LIGHT)
Aru wa DRAKULA (THE PART OF DARK)"

2009. május 18., hétfő

Első bejegyzés

Átköltöztem blogspotra, mert a régi blogfelület kezelhetetlen volt, és ezért is írtam eléggé ritkán, mert lusta voltam szenvedni vele.
A hétvégém nagyon jó volt, életem eddigi második AnimeConján vettem részt, ami sokkal jobban sikerült, mint a tavaly őszi. Több volt az ismerős, akikkel jó volt együtt lenni, aztán voltak olyan ismeretlenek is, akik mostmár ismerősök :)
Bár a szombat rettenetesen indult, alig aludtunk, kapkodtunk, siettünk, leszakadt egy kapcsom, a jegyvétel sem ment zökkenőmentesen, de aztán megnyugodtak a kedélyek. A sorbanállás sem volt annyira vészes, bár volt legalább 30 fok árnyékban. Hosszú lenne mindent elmesélni, én nagyon jól éreztem magam.
Köszi mindenkinek, akikkel el tudtam ütni az időt^^
Szerzemények:
- 4 kitűző (Gackt, Diru, Közi, meg egy kissé hiányos Mizer - Klaha nélkül T_T)
- két poszter (Angel Sanctuary, és Naruto de az ajándék lett Martinomnak^^)
- Malice Mizer telefontartó <333 (amiben az a poén hogy az egyik oldalán Gackt era van, a másikon meg Klaha^^ Gackt erából meg a legelőnytelenebb képek, najó, de azért aranyosak... Aegen és Le Ciel xDD Klaha erából meg Gardenia, wúúú *___*)
- és a lényeg: L'Arc~en~Ciel - Stay Away single CD^^ Mai szerint Case még nálam is jobban vigyorgott, mikor sikerült megkaparintanom, én nem figyeltem mert pár méterrel a föld fölött lebegtem xD napersze lehet mondani hogy nem nagy dolog, főleg hogy Mai gyűjteménye egy Malice Mizer - Voyage albummal meg egy Gackt - Redemption single-vel is gazdagabb lett. De nekem ez az első eredeti japán CD-m, és baromira örülök neki :))

Most hogy így rádöbbenek, alig vettem valamit, mégis jópárezer forintot sikerült elkölteni. Visszagondolva kár, hogy nem vettem Light plüsst. Gaara-ra vagy Byakuya-ra pályáztam volna, ezért nem is érdekelt semmi más^^ de talán elhozhattam volna azt a Light-ot... vagy a Rock Lee-t, vagy a Nejit... najó, majd legközelebb^^

Még szinte vége sem lett a tavaszi Connak, én már mennék a nyárira. Már a cosplayeimet is tudom, és most időben el fogom őket kezdeni. Képeket majd szúrok be az ideiről, ha találok^^

Ezt meg csak úgy <333


Last.fm

sayahime's Profile Page