Akinek a szenvedéseit olvasod (de minek is?):

Saját fotó

"Kimi wa CINDERELLA (THE PART OF LIGHT)
Aru wa DRAKULA (THE PART OF DARK)"

2010. március 7., vasárnap

Tavasz, hol vagy

Olyan gyorsan telnek a hetek. Összeszedem nagyvonalakban, mi történt velem az elmúlt 2-3 hétben^^
Két hete koola szülinapját ünnepeltük, nagyon aranyos volt tőle hogy meghívott minket bár számítottunk rá hogy csak mi leszünk lányok (Mai & én^^), de azért jól elvoltunk.
Múlt hétvégén sikeresen letiltottam a simkártyámat, majd anya telefonján állítottam be az ébresztőt, sikertelenül, így a lekéstem a felolvasást és azt hittem megfog ölni a magyartanárnő. De nem ölt meg. És ráadásul azon a pénteken itthon kellett aludnom. Rájöttem, ha Mai-nél aludtam volna nem merül le a telefonom, nem baszom el pinkódot és föl bírok másnap reggel kelni. Dehát biztos a sors is így akarta xD
Lehet, hogy kapok új telefont, de gondolkodom rajta, hogy kell-e egyáltalán.
Múlthéten eléggé ingerlékeny kedvemben voltam mondjuk ezt valószínűleg észrevette mindenki xD
Ez a hétvége viszont rendkívül jól sikerült, jókat hülyültünk megint, (Religious Géza a nap vicce... X,D) klipeket válogattunk, majd másnap le is játszottuk őket a tekken-versenyen, igaz sokmindenkit nem kötöttek le rajtunk kívül^^ Aztán Mai-nek elég hamar haza kellett menni, én még fél 4ig ottvoltam, bár addigra már különösebb dolgom nem volt. Ja, és Mai csibeti tirkét kért a kínaiban, lol X,,D
Este mikor hazaértem Mirával meg Katával találkoztam, egész jól eldumcsiztunk, vacsiztunk, Mira közölte hogy agyrázkódást kapott a múlthéten én meg erre szívinfarktust kaptam. Azért kicsit szomorú, régen az ilyen dolgokról egyből tájékoztatott. De most nem bántom mert most ő hívott föl hogy lejönnek és találkozzunk, meg elhívott jövő hétre moziba is de azt még nem tudom, lesz-e egyéb programom akkorra^^"



Legújabb mániám a Vampire Knight lett^^ Neki is akartam most ülni nézni, aztán rájöttem hogy cikket kéne írnom, mert az igazgatónő benevezte a sulit a Petőfi Népe újság SÉTA programjába (Sajtó és Tanulás) amire cikkeket kéne írogatni, és pénteken ihletet is kaptam egyhez. Szóval épp elkezdtem volna cikket írni mire anya közölte hogy fánkot akar sütni. Úgyhogy most inkább fánkot sütünk, aztán 4kor meg megérkezik Martin és akkor meg már biztos nem tudok cikket írni de sebaj majd holnap X,D Asszem holnap délután úgysincs semmi dolgom.
Ja, meg új hajam is lett időközben, Kyo-s frufruval (bár nem tudom rendesen Kyo-sra vasalni de azért tetszik xD)
Na, nagyvonalakban ennyi, közben vége lett a télnek és elkezdődött a tavasz de én nem vettem észre.



Ácusiiiii <3333 *________*

Mood: nemtudom xD

Last.fm

sayahime's Profile Page