Akinek a szenvedéseit olvasod (de minek is?):

Saját fotó

"Kimi wa CINDERELLA (THE PART OF LIGHT)
Aru wa DRAKULA (THE PART OF DARK)"

2009. szeptember 7., hétfő

I.V.

Most eszembe jutott egy nagy poén amit a múltkor kihagytam... persze Mainál született xD
Az X Japan I.V. című számának jelentése, mivel Yoshiki írta: "Isten Vagyok". X,D

Amúgy az Istenek természetesen mindig kiváló egészségnek örvendenek, úgyhogy nem is tudom mért aggódtam, itt van egy friss Yoshiki kép (de valaki mondja meg, hogy minek vesz föl sálat... hogy meg ne fázzon a nyaka a merevítő alatt? xD)


Na mindegy, a mosoly a régi, sőt, tán még annál is szikrázóbb (kiégett a retinám), úgyhogy aggodalomra semmi ok. Yoshiki élt, Yoshiki él, Yoshiki élni fog^^

Színváltós Saya

Aki az elmúlt két hétben esetleg nem látott volna, az mostmár menthetetlenül lemaradt. A kék haj a múlté, üdvözöljétek az új, muciszőke Sayát :) A muciszőke megnevezés valójában nem jelent kifejezetten szőkét, inkább szőkés-barnás-vöröses definiálhatatlan színűnek mondanám, bár a festékre középszőke volt írva, de nekem közelebb áll a barnához. Kép majd lesz, ha fotogén állapotba kerül a fejem valaha. Meg majd ha újratelepítem a photoshopot xD
Az elmúlt napok fontos történései: - Szombat, KAMI gyűlés, vidám hangulatú lófrálás Mai-el és Spalival
- Vasárnap, semmittevés a köbön^^ Vagy legalábbis semmi, ami érdekes lenne.
- Ma: az énekóráim időpontjának kitűzése, valamint érdeklődtem a zongoratanárnőnél szabad hely felől, de azt mondta sajnos eléggé teltház van. Viszont nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, a tanárnő felíratta a telefonszámomat hogy üresedés esetén majd hívnak, a gondnok néni meg megkérdezett mégegy tanárnőt aki azt mondta még gondolkodik hátha betud szorítani valahova és őis felírta a számomat. Úgyhogy nem reménytelen a helyzet. Igazából Kecskemétre nem sok kedvem van átjárni de ha nincs más lehetőség... vagy talán megpróbálkozok a dobbal. Nemtudom. Anya rám akar erőltetni valami angol tanfolyamot (ami persze nem lenne rossz de kinek van erre ideje...), de ők meg nem vették föl a telefont amikor érdeklődni akartam. A sors akarata ez, érzem :)
- Napi agybaj: Javítsatok ki ha tévedek, de szerintem minden normális iskolai könyvtárban lehet könyvet kölcsönözni. Végül is azért van, nem? Na, a miénkben nem lehet. Ennyit a PG-ről^^ Meg ennyit rólam, chu.

Last.fm

sayahime's Profile Page