Akinek a szenvedéseit olvasod (de minek is?):

Saját fotó

"Kimi wa CINDERELLA (THE PART OF LIGHT)
Aru wa DRAKULA (THE PART OF DARK)"

2010. szeptember 20., hétfő

FEZEN ~ Gamma Ray

Múlt hét pénteken, nevezetesen szeptember 10.-én ismét maradandó élménnyel ajándékoztuk meg magunkat, hirtelen felindulásból, ha már elmúlt a nyár, legalább kapaszkodjunk bele valamibe ami újra felidézi^^

Nekivágtunk hát a Székesfehérvár felé vezető útnak, ami nem is volt olyan hosszú, mint amire számítottunk (menő Iron Maidenes autóval xD)
Útközben többször megálltunk sörözni, amitől aztán még többször megálltunk az anyagcserefolyamatok kapcsán :D
Elég borzasztó idő volt, végig esett az eső, csak kb. a koncert alatt nem (bár lehet hogy akkor is csak túl nagy volt az extázis és nem vettük észre :D)
Nem igazán hallgattam eddig a bandát de sikerült belopniuk magukat a szívembe (egyébként is kedvelem a n
émeteket :)) Sajnos a drága Yoshikimet idéző dobszólóról nincsen videó sehol, pedig számomra az volt a koncert csúcspontja... igaz a látványvilág nem volt olyan kellemes mint Yoshikinél, de hát nem lehet minden tökéletes :)
Képeket sajnos nem csináltunk, viszont Molly kapott autogrammot a könyvébe meg a sáljára (az anyukája is kapott...... :DD)
Én nem álltam be a sorba mert semmi összefirkálnivaló nem volt nálam^^"
Aztán be is vásároltunk, persze ez mellékes, de szintén jelentős örömforrás :D Vettem egy zongorás táskát amibe egyből beleszerettem, meg egy pár fülbevalót amit Mollyval elcserélgettem, úgyhogy most elég kreatív ha fölveszem xD
Sok értelmeset nem tudok mondani, mivel nem olyan koncert volt hogy minden számot kívülről fújjak ez
ért nem írok semmiféle részletes beszámolót vagy kritikát (a hangosítás csillagos ötös! szerintünk legalábbis :)), tessék higgyetek a fületeknek:


Ebben a számban remek gitárszóló van :)

A hazaút még rövidebb volt, pláne hogy felét átaludtuk, de egész emberi időben hajnali 2 körül hazaértünk... furcsa ilyenkor belegondolni, hogy pár órája még az ország másik végében tomboltam egy német speed metal bandára, aztán meg az ágyban találom magam és piffpuff reggel van, és minden onnan folytatódik ahol abbahagytam...
No de ebbe ne menjünk bele, egy élmény volt, köszönök mindent, tudja akire vonatkozik :P *luw*

mood:
thankful :)

Last.fm

sayahime's Profile Page