Akinek a szenvedéseit olvasod (de minek is?):

Saját fotó

"Kimi wa CINDERELLA (THE PART OF LIGHT)
Aru wa DRAKULA (THE PART OF DARK)"

2009. június 4., csütörtök

Monthly VAMPS 11

Najó, most akkor formabontó módon ma két bejegyzést követek el, de a második már kicsit vidámabb lesz. Következzenek a Monthly VAMPS 11es képek, enjoy xD

Haidonak véleményem szerint enyhe Johnny Depp feelinget kölcsönöz ez az új sztájlos pulikutyafej. Elég fura, de nem áll neki rosszul :)








...és úgy tűnik, nem tud Yukihiro nélkül élni xD











Ez pedig Haido vadiúj tetoválása, hát nem aprózza el... de szerintem szép :)















...ezt a kabátot meg Tetsutól lopta xD













...ezt az embert meg Gackttól xD Ez a Ju-ken is olyan mint a babérlevél, mindenben benne van... xD











Jaj Chibi <3 megzabálom-kiskutyafej^^








És akkor a legjobbat a végére. Hát ezekre a fejekre nincsenek is szavak xDDD

Elegem van...

Hihetetlen, mennyire nem figyel rám anya néha. Tudom hogy neki is vannak gondjai, de mostmár észrevehetné, hogy nem viccből mondogatom egy hete, hogy fáj a hasam. És nem kicsit fáj. Hanem nagyon. Annyira, hogy akárhányszor eszek egy falatot is, üvölteni tudnék utána. És ezt én már nem tartom olyan viccesnek.
Szóval gyakorlatilag akkor nem fáj, ha nem eszek. De ugyanez a helyzet akkor is, ha iszok. Mindegy mit, akár vizet is. Bármi a gyomromba kerül, az egyből elkezd ellene eszeveszetten tiltakozni.
Most meg bejött lebaszni, hogy mért nem tettem a joghurtot a hűtőbe. Azért, mert kisebb gondom is nagyobb a szaros joghurtoknál. De lényegtelen. Most meg kaptam gyógyszert mert meglátta hogy bőgök. De nemtom mért kell megvárni hogy sírjak, addig nem tud normális lenni.
Mert elmentem vele boltba, már ott is elég morcos voltam mer álltam a púposra pakolt bevásárlókosárral vagy tíz percig, míg ő gondolkodott milyen sonkát vegyen (jól meg kellett gondolni...) aztán meg én lettem lebaszva, hogy mit gondolok én, hogy ő csak úgy hülyeségekkel bassza el az időt a boltban? Holott egy rohadt szót se szóltam, álltam és fogtam a kosarat. De már morcos képet se vághat az ember, mikor úgy fáj a gyomra hogy legszívesebben magzatpózban fetrengene a földön. Ő persze ha ideges, mindig rajtam vezeti le, mert mire is van a gyerek, ha nem erre. De ha véletlenül nekem van valami bajom, oldjam meg, és ne vágjam neki a pofákat. Bocs hogy élek. Nem tehetek róla. Nincs is hozzá kedvem, mégis kell.

Last.fm

sayahime's Profile Page