Akinek a szenvedéseit olvasod (de minek is?):

Saját fotó

"Kimi wa CINDERELLA (THE PART OF LIGHT)
Aru wa DRAKULA (THE PART OF DARK)"

2009. június 7., vasárnap

Daydream

Színházban voltunk, és jó volt. Bár nem csalódtam anyában, a jegyeket sikerült itton felejteni, és kissé leizzadtam, mikor ezt közölte, mert én azt hittem, a jegyek a vezetőnknél vannak... de végül is így is sikerült bejutnunk, és nagyon tetszett az előadás. Musical volt, és teljesen el voltam ájulva némelyik színész hangjától, hát mikor jutok én el erre a szintre T__T
Mészáros Árpád Zsolt is játszott a darabban, akinek meg kifejezetten szeretem a hangját, mondjuk nem volt valami pozitív a szerepe de én szeretem a negatív szereplőket amúgyis :)
Volt szerencsénk beugrani az Alexandrába is, úgyhogy meg is vetettem anyuval az Alkonyatot, mert mindenki odáig van érte, szóval mostmár nem tudom megállni hogy el ne olvassam^^ De a filmet lehet hogy nem nézem meg, mert állítólag vacak.
Most viszont megyek aludni mert eléggé le vagyok szívva, és nincs is olyan kedvem, hogy ébren legyek. Tulajdonképpen ébren aludtam át az egész napot. Szeretek daydreamelni :)



És akárhogyis, de ez tetszik nekem^^

Szkvibi és színház

Najó, már cikinek éreztem, hogy nekem nincs szkvibim. Úgyhogy mostmár van. És tök cuki :)

Ma megyünk színházba, meg múzeumba is. Mer én ilyen kis kultúrgombóc vagyok.

Ez itt a japán horoszkópom:

IPPAKU - FEHÉR VÍZ

Jellemzői:
társaságkedvelő ember, aki eltitkolja szomorú gondolatait és elrejti bánatát. Olyan, mint a víz: gyengéd, simogató, de kellő akarattal és erővel rendelkezik.

Munka: Erőteljes egyéniségéhez leginkább a vezetői beosztás illik, keménykezű, sokszor hiányzik belőle a beosztottak iránti megértés.

Szerelem: Kedveli a magányt, ezért olyan társra van szüksége, aki ezt képes tolerálni. Ha egyszer dönt valaki mellett, hűséges lesz partneréhez, de idővel birtoklóvá válik.

Last.fm

sayahime's Profile Page