Akinek a szenvedéseit olvasod (de minek is?):

Saját fotó

"Kimi wa CINDERELLA (THE PART OF LIGHT)
Aru wa DRAKULA (THE PART OF DARK)"

2009. május 30., szombat

Budapest vs. én...

Hát tegnap megküzdöttem fővárosunkkal, de győztem. Nem igazán van nekem megszokva a BP-i emberekre jellemző bunkóság, ahogy áttörtetnek mindenen és mindenkin a saját céljuk elérése érdekében, vagy éppen túlzottan közvetlenek és közlékenyek...
Tegnapi napom: Elindultam nagy reményekkel a bemutatkozni a Kürt zrt.-be, hát, már az odajutás nem volt zökkenőmentes. A Déli pályaudvarra jó 10 perccel a vonat indulása előtt odaértem, de mikor megláttam, milyen hosszú sorok állnak a pénztáraknál, kicsit kételkedni kezdtem, hogy elérem a vonatomat. Már majdnem a célegyenesben voltam, amikor az előttem álló töpörödött asszonyság komótosan bekönyökölt, és idiótábbnál idiótább kérdésekkel kezdte bombázni a pénztárosnőt, aki azt se tudta, hogy lapozgasson a halom papírja között, amire a menetrendek voltak írva. Hát ez is eléggé jellemző, pont a mávosok nem tudják használni a mavstart.hu-t... de egyébként sem információs pult volt, hanem pénztár, dehát nem akarta már elküldeni a nénit a halál f*szára. Én viszont igen, mert még kb. 3 percem volt a vonat indulásáig, de a kedves utas mindent tudni akart. A slusszpoén az volt az egészben, hogy a másnap reggeli vonatra szerett volna jegyet venni, szóval még bőven ráért volna, de amikor bátorkodtam megjegyezni hogy én sietnék, akkor le lettem osztva, hogy várjam már ki a soromat. Várom én, várom, de a vonatom nem fog megvárni. 50kor aztán átálltam egy másik sorba, próba szerencse, de hát a szerencse az megint elmaradt, mert itt meg egy német pasi magyarázott előttem a németül nem tudó pénztárosnőnek. Úgyhogy, mondtam magamban, kábé kapja be az egész MÁV, kisebb idegbajt kaptam és távoztam. Végülis bkv busszal jutottam el Budaörsig kisebb késéssel, de már megint úgy jártam mint ének vizsgánál, hogy nem kifejezetten az "állásinterjú" miatt voltam ideges, hanem már előtte sikerült felhúzniuk ezekkel a dolgokkal. Amúgy meg általában magamba folytom az ilyesmit, szóval csak a belső feszültség látszott rajtam, aztán végülis nem tudom, milyen volt az első benyomás rólam... de azért remélem pozitív. Ha minden olajozottan ment volna, valószínűleg nyugodtabban megyek be, viszont nagyon aranyos volt a csaj, aki beszélgetett velem, meg egyáltalán nem úgy kellett ezt a dolgot venni, hogy most jaj, fölvesznek vagy nem, mivel a dolgok nagy részét tesóm intézte, és ezután is ő fogja. De nagyon jó lesz. Az iroda barátságos, a csapat is elég szimpi, főleg a főnököm (bratyó :)), akivel mint többen megjegyezték baromi egyformák vagyunk, pedig szerintem nem is annyira. Szóval június 22.-én kezdek, és 20.-án már költözök föl (mert ugye aznap este Ra:IN koncert, yeppp^^ aminek pedig kifejezetten örülök, hogy koncert után autogrammosztással egybejötött közönségtalálkozó lesz. Nem hiszem hogy sokan leszünk, bár ki tudja... de Pata, wáááááá Pataaaaaa *értelmes megnyilvánulások powa* de akkoris Pataaaaa <333 xD)
Tudnék még írni ezer dolgot, mert most valahogy rámjött, de mostmár inkább befejezem mert nem otthon vagyok hanem drága páromnál és mindjárt kész a vacsora is, meg minden ilyesmi.

És ha már Pata, akkor Pata^^

Last.fm

sayahime's Profile Page