Akinek a szenvedéseit olvasod (de minek is?):

Saját fotó

"Kimi wa CINDERELLA (THE PART OF LIGHT)
Aru wa DRAKULA (THE PART OF DARK)"

2009. június 11., csütörtök

Tornyosuló teendők

Bocsánat mindenkitől, hogy nem vagyok elérhető msnen, az a helyzet, hogy nem sok szabadidőm van, és most már azt is tételtanulásra kell szentelnem, mert vészesen közeleg az érettségi. Jövő hét szerdán van konkrétan, és eddig 4 tételt tudok a 20ból... ma sem volt időm tanulni (este 7kor meg már kinek van kedve, de lehet hogy nekiállok mégis...) mert művészeti iskolás évzáró volt, és fel is léptünk persze, mert minden lehetséges alkalmat megragadnak, hogy beégethessenek minket. Viszont 5öst kaptam a magánénekre, és ami még jobb, szolfézsra is pedig arra be se járok mert megbeszéltem a tanárnővel hogy nekem sincs mindenre azért időm xD
Holnap délután talán még kicsit tanulok, de este Mirámat kell körbeölelgetnem szülinapja alkalmából, szóval nagyvásárlást is kell csinálni ajándékokból, ráadásul szombaton meg a menyasszonyom ballagására megyek, aztán este egyből Halacskám szülinapját is ünnepeljük, szóval sűrű az ünnepi program :)
A vasárnapot, a hétfőt és a keddet tényleg tanulással kellene tölteni, méghozzá elég keményen, mert ha az infonak a végére is jutok, a németbe akkor se biztos hogy bele tudok fogni, aztán az improvicáziós készségemre kell majd hagyatkoznom... szóval nem tudom, mi lesz. De ha a jövő hét szerdán túlleszek, igérem mindent bepótolok amit most társasági élet tekintetében elmulasztottam^^ Addig is jók legyetek, azért próbálok nem eltűnni teljesen :)

Last.fm

sayahime's Profile Page