Akinek a szenvedéseit olvasod (de minek is?):

Saját fotó

"Kimi wa CINDERELLA (THE PART OF LIGHT)
Aru wa DRAKULA (THE PART OF DARK)"

2009. november 11., szerda

Ilyen nincs -_-

Na, ma is elegem van mindenből és mindenkiből. Azt hiszem, ha akárki egy rossz szót szólna akár csak viccből is, végig se tudná mondani már nem is lenne a feje a helyén.
Hihetetlenül érzékeny vagyok ma, fáradt, ingerült, minden egyszerre.
Kezdjük ott, hogy megint szenvedek a gyomorsavamtól, azaz ha nem eszek fáj a hasam, ha eszek akkor máshogy fáj, aztán kicsit elmúlik és kezdi előlről. Ha folyamatosan szünet nélkül tömöm magamba a háztartási kekszet, akkor elmúlik. Ha szénsavasat iszok akkor utána fél óráig haldoklok. Az összes reggelim egy banán volt, és attól is egy óráig hányingerem volt.
Aztán, irodalom órára vörös fejjel fújtatva lihegve becsörtetett az igazgatónő, hogy mi az, hogy tőlünk szinte senki nem akar menni a Pannon Egyetem nyílt napjára, ő még ilyen passzív osztályt nem látott, pedig ide jönnek helybe nem is kell máshova menni, de nem fog minket elengedni ha majd suliidőben akarunk nyíltnapokra menni. Itt Félegyházán van a Pannon Egyetemnek egy kihelyezett képzése, de csak kommunikáció szak van, az meg a világon senkit nem érdekel. Ha esetleg a műszaki informatikai karának lenne itt kihelyezett képzése akkor elmennék, de így mi a fenének amikor én határozottan tudom hogy informatika szakirányon megyek tovább. Erre az igazgatónő üvöltözött az osztállyal 10 percig, hogy milyen hülyék vagyunk. Meg végigkérdezte a lányokat, hogy ugyan miért nem. Mind a négyüket. Engem meg levegőnek nézett. Pedig be tudtam volna válaszolni. Én informatika szakra megyek, ha már ITT nem tudták velem rendesen megtanítani, egyetemen majd hátha sikerül. Hadd döntsük már el mi, hogy mik akarunk lenni -_-" Tuti, hogy valami érdeke fűződne hozzá, hogy oda menjünk...
Aztán anya fölhívott suli után, hogy mikor megyek haza, de egy szót se értettem belőle hogy mért kéne annyira sietnem, és azt hittem már megint boltba akar küldeni. Azon is felfújtam a fejem, mert hihetetlen, hogy mindig akkor küldözget kisebb biciklitúrákra mikor szakad az eső.
Mikor hazaértem, kiderült hogy nem ezért. Hanem mert megvette a védőoltásomat és fél 4kor jön a dokinéni beadni. Na erre is kikeltem magamból rendesen, aztán anya azt mondta nem muszáj, de majd a doktornő beszél velem hogy szerinte mért kéne. Hát nekem biztos nem adnak be semmit. Mi lesz, a végén lefognak és belém vágják a tűt vagy mi? -_-
Elegem van a világból, az életemből, mindenből.
Ha dohányoznék most biztos elszívnék egy egész dobozt egyszerre. De mivel nem, így asszem csak iszok egy kávét.

Last.fm

sayahime's Profile Page